انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ” با استفاده از نرم افزارهایExcel, SigmaPlot, Originlab (originPro) ” در تاریخ ۱۸ و ۱۹ مهر ماه با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی ،کارشناس سازمان غذا و دارو برگزار می گردد. شایان ذکر است این دوره آموزشی ۱۶ ساعته دارای ۱۰ امتیاز بازآموزی می باشد هزینه دوره ۳۴۰۰۰۰ تومان می باشد و آخرین مهلت ثبت نام ۱۴ مهر ماه ۹۸ می باشد.
عناوین سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد زیر می باشد :
- آشنایی با مفاهیم مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
- آشنایی با نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro) و کاربرد آنها در مدلسازی فرآیندهای صنایع غذایی
- آشنایی با انواع مدل های رئولوژی(Rheological Models) و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Newtonian
- Bingham Plastic
- Power Law
- Herschel-Bulkley
- Casson
- Carreau
- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
- Weibull
- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در فرآیندهای صنایع غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
- آشنایی با مدل های میکروبی مواد غذایی شامل:
- Increase by Growth Model
- Decrease by Inactivation Model
- Sigmoid
- Logistic
- Weibull
- Gompertz
- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, SigmaPlot, Originlab (originPro)