انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، بیست و پنجم مرداد ۹۹ بزرگترین کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا و دارو در خصوص طعم دهنده های خوراکی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی به صورت آنلاین در اسکای روم با حضور بیش از ۵۰ نفر از کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات صنایع غذایی مزمز ، روژین تاک ،سحرخیز ، طعم و عطر ماگنولیا ،آپادانا ،آردداران ، پارس استا ،آپادانا ، پانه عرفان ، آماده لذیذ ، کارخانجات تصفیه شکر تهران ، شیزر پارسه گیتی ، جوهر طعم ، ماسترفوده ، بهنوش ، شیر پگاه تهران ، میهن و اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار کرد.
لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی همانطور که قبلا اطلاع رسانی شده بود به صورت بسته آموزشی در چهار جلسه ۲ ساعته روزهای ۲۵ و ۲۷ و ۲۹ مرداد و اول شهریور ماه برگزار خواهد شد .
لازم بذکر است اهداف وسرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :
- آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
- آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
- بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
- ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
- تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
- نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
- فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
- آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها