انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی یک روزه ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگیهای حسی قهوه را در تاریخ ۲۷ تیر ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار می نماید ، مدرسین دوره جناب آقایان دکتر محمدحسین عزیزی دکترای علوم و صنایع غذایی- مهندس بهنام عبدی متخصص تکنولوژی قهوه. می باشند ، هزینه حضور در این دوره مبلغ ۰۰۰/۵۰۰/۳ ریال خواهد بود .
اهداف و سرفصل های دوره شامل موارد ذیل خواهد بود :
- ترمینولوژی قهوه
- فاکتورهای مؤثر بر درک ویژگیهای حسی
- مباحث فیزیولوژی و روانشناختی در ادراک ویژگیهای حسی قهوه
- تئوری و اندازه حد آستانهها
- آشنایی با خواص مؤثر در ارزیابی حسی فیزیولوژی بدن انسان و درک حسی
- روشهای اندازهگیری حد آستانه و انواع آستانه
- کاربردهای ارزیابی حسی در شناسایی بدطعمی در صنعت قهوه
- قش و الزامات ارزیابی حسی در واحدهای تولید مواد غذایی
- پروتکل آزمونها و پنل سنسوری صنایع غذایی در صنعت قهوه
- انواع روشهای ارزیابی حسی
- تفاوت Discrimination همراه با کارگاههای تخصصی صنایع غذایی در رابطه با قهوه
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی یک روزه ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگیهای حسی قهوه را در تاریخ ۲۷ تیر ماه ۹۸ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار می نماید ، مدرسین دوره جناب آقایان دکتر محمدحسین عزیزی دکترای علوم و صنایع غذایی- مهندس بهنام عبدی متخصص تکنولوژی قهوه. می باشند ، هزینه حضور در این دوره مبلغ ۳/۵۰۰/۰۰۰ ریال خواهد بود .
اهداف و سرفصل های دوره شامل موارد ذیل خواهد بود :
- ترمینولوژی قهوه
- فاکتورهای مؤثر بر درک ویژگیهای حسی
- مباحث فیزیولوژی و روانشناختی در ادراک ویژگیهای حسی قهوه
- تئوری و اندازه حد آستانهها
- آشنایی با خواص مؤثر در ارزیابی حسی فیزیولوژی بدن انسان و درک حسی
- روشهای اندازهگیری حد آستانه و انواع آستانه
- کاربردهای ارزیابی حسی در شناسایی بدطعمی در صنعت قهوه
- قش و الزامات ارزیابی حسی در واحدهای تولید مواد غذایی
- پروتکل آزمونها و پنل سنسوری صنایع غذایی در صنعت قهوه
- انواع روشهای ارزیابی حسی
- تفاوت Discrimination همراه با کارگاههای تخصصی صنایع غذایی در رابطه با قهوه
نحوه ثبت نام : واریز وجه دوره به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ ، بنام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و یا شماره کارت ۰۸۵۵-۰۴۳۲-۸۳۷۰-۵۸۵۹ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فکس فیش مربوطه به شماره ۴۴۲۹۳۴۱۴ ، درج نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن ثابت و همراه ، شماره کد ملی و رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی به صورت خوانا روی فیش پرداختی
محل برگزاری : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری و تجاری الوند – طبقه ۵ شمالی – واحد ۵۰۲
تلفن : ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹
لازم به ذکر است هزینه دریافتی شامل جزوات آموزشی ، گواهینامه مورد تایید از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی هزینه پذیرایی میان وعده و نهار ، ارائه ماهنامه خبری تحلیلی صنعت غذا
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.