به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه R&D)) کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی” دورهآموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸مهلت ثبت نام : ۸ آبان ۱۴۰۰
🔸تاریخ برگزاری: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۱۷ تا ۲۰ آبانماه ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود.
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر مجید عرب عامریکارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی 🔸هزینه دوره : دویست و نود هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
🔸مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی
🔸کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
🔸اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی
🔸آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده
🔸انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار
🔸کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۵ و 44293459 تماس حاصل نمایید.