به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۳۰ و ۳۱ تیر ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکترشهریار دبیریان ، رئیس هیئت مدیره شرکت شیر پاستوریزه پگاه کرمان و کارشناس سازمان ملی استاندارد و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و انجمن مدیریت کیفیت ایران
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعاریف کیفیت و استاندارد و تفاوتهای آنها
- تعریف کاربردی از غذای ایمن
- اهمیت ایمنی و امنیت غذایی و تفاوت آندو
- تعریف سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
- نقش عوامل پیش نیازی عملیاتی در استقرارسیستم ۲۲۰۰۰
- مروری بر اصول HACCP
- تعاریف و اصطلاحاتی که در استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ با ویرایش جدید اضافه شده است
- تعریف RISK و اهمیت آن
- بررسی کاربردی استاندارد ۲۲۰۰۰
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.