انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷  آبان  ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life   با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه  حضور بیش از ۳۰  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  زر ماکارون ، آماده لذیذ ، رژین تاک ، ابیض شیمی ، سقزسازی کردستان ، هلدینگ وم ، آزمایشگاه صنایع غذایی آسا ، اهلم ، صنایع غذایی مهرشهر ، اساتید  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی   به همراه داشته است.

گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro)  با تعامل حاضرین برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۲- فرآیند ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی

۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics)  و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Zero-Order Reactions
  • First-Order Reactions

۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی  (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Michaelis-Menten Method
  • Lineweaver-Burk Method
  • Augustinsson Method
  • Eadie-Hofstee Method

۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:

  • Logistic
  • Gompertz

۷- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro)

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »