انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۷ آبان ماه ۴۰۳ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی دو روزه آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری((Shelf Life با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی بوده است . گفتنی است این کارگاه حضور بیش از ۳۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی زر ماکارون ، آماده لذیذ ، رژین تاک ، ابیض شیمی ، سقزسازی کردستان ، هلدینگ وم ، آزمایشگاه صنایع غذایی آسا ، اهلم ، صنایع غذایی مهرشهر ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
گفتنی است این کارگاه آموزشی به صورت پروژه محور و عملی با حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro) با تعامل حاضرین برگزار گردید و فردا نیز ادامه خواهد داشت .
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۲- فرآیند ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۳- شاخص های ارزیابی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی
۴- آشنایی با انواع مدل های کینتیک شیمیایی(Chemical Kinetics) و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Zero-Order Reactions
- First-Order Reactions
۵- آشنایی با انواع مدل های کینتیک آنزیمی (Enzyme Kinetics)و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Michaelis-Menten Method
- Lineweaver-Burk Method
- Augustinsson Method
- Eadie-Hofstee Method
۶- آشنایی با مدل های میکروبی و کاربرد آنها در مدلسازی ماندگاری (Shelf Life) مواد غذایی شامل:
- Logistic
- Gompertz
۷- حل مثال های عملی با استفاده از نرم افزارهای Excel, Originlab (originPro)
♦️♦️جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.