اطلاعیه
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو جهت اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی” کاربرد نرم افزار Minitab در صنایع غذایی” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای۱۶ تا ۱۸ دی ماه ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ و جمعه ۱۹ دی ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود 🔸مهلت ثبت نام : ۱۰ دی ماه ۹۹
🔸 مدرس دوره: آقای مهندس نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : دویست و هفتاد هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
۱- انجام آزمون های پایه آماری با Minitab و کاربرد آنها درصنایع غذایی
۲- آنالیز سیستم های اندازه گیری و آشنایی با انواع خطا، دقت و صحت نتایج در آزمون های مواد غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab
۳- آشنایی با ابزار های طرح ریزی کیفیت در صنایع غذایی و حل مثال های مرتبط با Minitab شامل:
۳-۱- نمودار توزیع فراوانی و هیستوگرام
۳-۲- نمودار پارتو
۳-۳- نمودار علت و معلول
۳-۴- نمودار پراکندگی و تحلیل رگرسیون
۳-۵- نمودارهای کنترل کیفی وصفی و کمی
۴- آشنایی با انواع شاخص کارآیی فرآیند در صنایع غذایی شامل :
– Capability Analysis (Normal Distribution)
– Capability Analysis (Non-normal Distribution)
– Capability Sixpack
۵- آشنایی با انواع روش های غیر پارامتریک(non-parametric) و کاربرد آنها در صنایع غذایی شامل :
– Mann– Whitney
– Wilcoxon
– Kruskal–Wallis
– Friedman
– Kolmogorov–Smirnov
۶- آشنایی با انواع روش های تحلیل چند متغیره و کاربرد آنها در کنترل کیفیت فرآورده های غذایی، شامل:
– Principal Components Analysis (PCA)
– Partial Least Squares (PLS)
– Cluster Observations
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴٢٩٣۴۵۵ و ۴۴٢٩٣۴۵٩ تماس حاصل نمایید.