اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

 

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری  را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه   مورخ  ۲۶  تیر  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶  به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲  تیر  ماه  ۱۴۰۴

🔸مدرس دوره: آقای آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

 

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  1. تعاریف
  2. کلیات پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
  3. فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگیهای کیفی محصولا ت غذایی
  4. اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی محصولات غذایی
  5. اثرات رطوبت بر پایداری فیزیکی محصولات غذایی
  6. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیون های غذایی
  7. پایداری ویژگیهای کیفی محصولات لبنی
  8. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغن های خوراکی و سرخ کردنی
  9. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی با رطوبت کم
  10. پایداری ویژگیهای کیفی محصولات بیکری
  11. پایداری ویژگیهای کیفی محصولات پودری
  12. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات گوشتی
  13. پایداری و ماندگاری محصولات قهوه
  14. پایداری و ماندگاری محصولات آب میوه ها و نوشیدنیها
  15. پایداری و ماندگاری محصولات ماء الشعیر

 

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »