بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعاریف
- کلیات پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
- فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگیهای کیفی محصولا ت غذایی
- اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی محصولات غذایی
- اثرات رطوبت بر پایداری فیزیکی محصولات غذایی
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیون های غذایی
- پایداری ویژگیهای کیفی محصولات لبنی
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغن های خوراکی و سرخ کردنی
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی با رطوبت کم
- پایداری ویژگیهای کیفی محصولات بیکری
- پایداری ویژگیهای کیفی محصولات پودری
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات گوشتی
- پایداری و ماندگاری محصولات قهوه
- پایداری و ماندگاری محصولات آب میوه ها و نوشیدنیها
- پایداری و ماندگاری محصولات ماء الشعیر
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.