بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای دکتر محمد حسین عزیزی (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس و رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران)
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۶ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- انواع پوششهای خوراکی
الف: پوششهای پلی ساکاریدی ب: پوششهای پروتئینی ج: پوششهای لیپیدی د: پوششهای مرکب
الف : پوششهای پلی ساکاریدی
۱-آلژینات ۲-پکتین ۳- کاراگینان ۴ –نشاسته ۵- دکسترین ها ۶- مشتقات سلولز ۷- صمغهای میکروبی
ب: پوششهای پروتئینی
۱-زئین ۲-گلوتن ۳- کازئین ۴- پروتئینهای آب پنیر ۵- ژلاتین ۶- پروتئین پنبه دانه
ج: پوششهای لیپیدی
۱-استو گلیسیریدها ۲-موم ها ۳- ترکیبات فعال کننده سطح
د: پوششهای مرکب (خصوصیات پوششهای طبیعی )
- خصوصیات ارگانو لپتیک ۲- خصوصیات مکانیکی ۳- حلالیت در آب و چربی ۴- نفوذ پذیری
- انواع سلولز و مشتقات سلولزی
- طبقه بندی بر اساس منابع سلولزی
- انواع میکرو و نانو سلولز
- انواع مشتقات سلولزی (استات سلولز، سولفات سلولز، نیترات سلولز، اتیل سلولز، متیل سلولز، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز ، کربوکسی متیل سلولز، هیدروکسی اتیل سلولز، هیدروکسی پروپیل سلولز ، سلوفان )
- کاربرد سلولز و مشتقات آن و بررسی فیلمهای سلولزی جدید
- کاربرد سلولز و مشتقات آن درنگهداری مواد غذایی
- نگهداری از میوه ها
- نگهداری از سبزیجات
- مواد غذایی دیگر
- فیلمهای سلولزی جدید با هدف کاربرد بسته بندی مواد غذایی
- فیلمهای سلولزی با خواص ضد میکروبی
- فیلمهای سلولزی با خواص ضد اکسایشی
- فیلمهای سلولزی هوشمند
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.