اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی مورخ ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

 

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه تخصصی پلیمرهای بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه  مورخ  ۲۹ و  ۳۰  خرداد  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت ۹   الی ۱۳   به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۲۰  خرداد  ماه  ۱۴۰۴

🔸مدرس دوره: آقای دکتر محمد حسین عزیزی  (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس  و رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران)

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۲۰۰/۶ ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

 

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • انواع پوششهای خوراکی

الف: پوششهای پلی ساکاریدی   ب: پوششهای پروتئینی  ج: پوششهای لیپیدی   د: پوششهای مرکب

الف : پوششهای پلی ساکاریدی

۱-آلژینات  ۲-پکتین ۳- کاراگینان ۴ نشاسته ۵- دکسترین ها ۶- مشتقات سلولز ۷- صمغهای میکروبی

ب: پوششهای پروتئینی

۱-زئین  ۲-گلوتن ۳- کازئین ۴- پروتئینهای آب پنیر ۵- ژلاتین ۶- پروتئین پنبه دانه

ج: پوششهای لیپیدی

۱-استو گلیسیریدها  ۲-موم ها  ۳- ترکیبات فعال کننده سطح

د: پوششهای مرکب (خصوصیات پوششهای طبیعی )

  • خصوصیات ارگانو لپتیک ۲- خصوصیات مکانیکی ۳- حلالیت در آب و چربی ۴- نفوذ پذیری
  • انواع سلولز و مشتقات سلولزی
  • طبقه بندی بر اساس منابع سلولزی
  • انواع میکرو و نانو سلولز
  • انواع مشتقات سلولزی (استات سلولز، سولفات سلولز، نیترات سلولز، اتیل سلولز، متیل سلولز، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز ، کربوکسی متیل سلولز، هیدروکسی اتیل سلولز، هیدروکسی پروپیل سلولز ، سلوفان )
  • کاربرد سلولز و مشتقات آن و بررسی فیلمهای سلولزی جدید
  • کاربرد سلولز و مشتقات آن درنگهداری مواد غذایی
  • نگهداری از میوه ها
  • نگهداری از سبزیجات
  • مواد غذایی دیگر
  • فیلمهای سلولزی جدید با هدف کاربرد بسته بندی مواد غذایی
  • فیلمهای سلولزی با خواص ضد میکروبی
  • فیلمهای سلولزی با خواص ضد اکسایشی
  • فیلمهای سلولزی هوشمند

 

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

 

 

 

Translate »