بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸هزینه دوره : مبلغ ۸/۸۰۰/۰۰۰ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- آشنایی با خواص عملکردی قندها در محصولات غذایی
- آشنایی با خواص عملکردی روغن ها و چربی ها در محصولات غذایی
- آشنایی با خواص عملکردی نمک در محصولات غذایی
- چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرموالسیون نان ، محصولات بیکری و اصلاح فرمولاسیون
- چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی ، دریایی اصلاح فرمولاسیون
- چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون اسنک ها و اصلاح فرمولاسیون
- چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات لبنی و اصلاح فرمولاسیون
- چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات کنسروی و اصلاح فرمولاسیون
- چالش های کاهش روغن ها و چربی ها در فرمولاسیون محصولات غذایی و اصلاح فرمولاسیون
- چالش های کاهش قندها در فرمولاسیون محصولات غذایی و اصلاح فرمولاسیون
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.