اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

 

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی ، چالش ها و تکنیک های کاربردی فرمولاسیون محصولات غذایی با رویکرد کاهش قند و نمک و چربی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه  مورخ  ۱۸  اردیبهشت  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت ۸   الی ۱۶   به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۱  اردیبهشت  ماه  ۱۴۰۴

🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸هزینه دوره : مبلغ ۸/۸۰۰/۰۰۰ ریال

 

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  1. آشنایی با خواص عملکردی قندها در محصولات غذایی
  2. آشنایی با خواص عملکردی روغن ها و چربی ها در محصولات غذایی
  3. آشنایی با خواص عملکردی نمک در محصولات غذایی
  4. چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرموالسیون نان ، محصولات بیکری و اصلاح فرمولاسیون
  5. چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی ، دریایی اصلاح فرمولاسیون
  6. چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون اسنک ها و اصلاح فرمولاسیون
  7. چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات لبنی و اصلاح فرمولاسیون
  8. چالش های تکنولوژیک کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات کنسروی و اصلاح فرمولاسیون
  9. چالش های کاهش روغن ها و چربی ها در فرمولاسیون محصولات غذایی و اصلاح فرمولاسیون
  10. چالش های کاهش قندها در فرمولاسیون محصولات غذایی و اصلاح فرمولاسیون

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

 

Translate »