اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه کاربردی آموزش روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر، طعم محصولات غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه مورخ  ۲۲  آذر  ماه  ۱۴۰۳ از ساعت ۸  الی ۱۶  به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۸  آذر  ماه  ۱۴۰۳

🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • تعاریف
  • آشنایی با کلیات و انواع اشکال فلیور در غذاها
  • فاکتورهای موثر بر فلیور محصولات غذایی
  • تغییرات فیزیکو شیمیایی ترکیبات فلیور محصولات غذایی
  • برهم کنش فلیور در سطح حسی
  • نقش فرایندهای دهانی در احساس فلیور
  • رویکرد متفاوت در احساس فلیور
  • برهم کنش فلیور با ترکیبات غذا
  • فرایند آزاد سازی فلیور
  • فرایند درک فلیور
  • کنترل آزاد سازی فلیور در ماتریکس محصولات غذایی
  • آزاد سازی فلیوراز محصولات غذایی مایع
  • تثبیت فلیور
  • آشنایی با روشهای آنکپسوله کردن ترکیبات فلیور
  • تکنولوژیهای نوین در تثبیت و آزاد سازی فلیور

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

 

Translate »