بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۹ و ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۳
🔸مدرس دوره: جناب آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو
🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
- کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
- مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
- شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
- کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی
- استفاده از لب تاپ الزامی می باشد و خواهشمند است نرم افزار SPSS ورژن ۱۹ یا ۲۱ نصب گردد.
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید