اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران مهر ماه کارگاه آموزشی دو روزه کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی با تدریس دکتر عرب عامری برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی کاربرد آمار تحلیلی در کنترل کیفیت محصولات غذایی را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۹ و ۲۰  مهر  ماه  ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۴  مهر  ماه  ۱۴۰۳

🔸مدرس دوره: جناب آقای دکتر مجید عرب عامری کارشناس سازمان غذا و دارو

🔸هزینه دوره : مبلغ ۰۰۰/۸۰۰/۴ ریال

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مفاهیم و اصطلاحات تجزیه و تحلیل عاملى
  • کاربرد تحلیل عاملی در کنترل کیفیت صنایع غذایی
  • مراحل عملی انجام تحلیل عاملی در نرم افزار در کنترل کیفیت
  • شناسایی مهمترین عوامل موثر در کیفیت محصولات
  • کار با نرم افزار و انجام مثال های کاربردی
  • استفاده از  لب تاپ الزامی می باشد و خواهشمند است نرم افزار SPSS ورژن ۱۹ یا ۲۱ نصب گردد.

 

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید

 

Translate »