🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ) کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا ودارو در طعم دهنده های خوراکی ) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۶ مرداد ۱۴۰۳
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)
🔸هزینه دوره : چهارصد و هشتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :
- آشنایی با طعم دهنده های مواد غذایی و بررسی آنها از جنبه های شیمیایی، قوانین ملی و بین المللی
- آشنایی با “ضوابط طعم دهنده های مواد غذایی ” در سازمان غذا و دارو و نحوه بررسی آنالیز انواع طعم دهنده ها
- بررسی حدود مجاز افزودنی های ثانویه در فرمولاسیون طعم دهنده ها
- ویژگی ها و اشکال مختلف طعم دهنده های غذایی
- تشدید کننده ها و اصلاح کننده های طعم در مواد غذایی
- نقش تثیت کننده ها در پایداری طعم
- فرمولاسیون ادویه جات بعنوان طعم دهنده
- آنالیز و کنترل کیفی طعم دهنده ها
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.