به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ” ارزیابی خطرات میکروبی ، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش MonteCarlo ” را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۲۷ و ۲۸ مرداد ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- آشنایی با مفاهیم عمومی آنالیز خطرشامل: ارزیابی خطر، مدیریت خطر و ارتباط خطر
- آشنایی با فرایند و مراحل ارزیابی خطر
- آشنایی با انواع روشهای ارزیابی خطر در آلاینده های غذایی شامل:
-Screening method
Point estimate –
- Observed individual mean
- Probabilistic model
- آ شنایی با مفاهیم MOE(Margin of Exposure) ، Margin of Safety) ( MOS و HQ(Hazard Quotient) در ارزیابی خطر آلاینده های غذایی
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم وآلایندهای غذایی دارای اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo برای سموم و آلایندهای غذایی فاقد اثر آستانه ای
- مدلسازی و شبیه سازی خطر آلاینده های میکروبی مواد غذایی با روش Monte Carlo
- آشنایی با انواع توزیع های آماری و کاربرد آنها در شبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- شبیه سازی ارزیابی خطر با روش Monte Carlo توسط نرم افزارهای Crystal Ball و Minitab
- آشنایی با مفاهیم Sensitivity و Correlation درشبیه سازی خطر با روش Monte Carlo
- تجزیه وتحلیل نتایج ارزیابی خطر با روش Monte Carlo برای آلاینده های میکروبی و شیمیایی مواد غذایی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.