اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  (کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن   ) را برگزار  می نماید.

🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸 مدت زمان: ۸  ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۸ و ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۴  آبان  ۱۴۰۲

🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )

🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد  هزار تومان

🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • نقش رنگ در کیفیت حسی، بازاریابی محصولات صنایع غذایی
  • پارا مترهای موثر در انتخاب رنگ بهینه
  • آشنایی با انواع رنگهای مواد غذایی
  • آشنایی با شیمی رنگهای مواد غذایی
  • فاکتورهای موثر بر رنگهای مواد غذایی
  • ناثیر فرایندهای رایج صنایع غذایی بر رنگ محصول نهایی
  • آشنایی با انواع واکنشهای رنگ ساز در مواد غذایی ، بهینه سازی و یا مهار آنها
  • تاثیر آنزیمها بر رنگ میوه و سبزیها
  • تغییرات رنگ طبیعی در طول فرآوری
  • رنگ گروههای مختلف محصولات غذایی
  • روشهای روتین و نوین تثبیت رنگ
  • روشهای روتین و نوین بهبود رنگ
  • ارزیابی حسی رنگ محصولات غذایی

 

🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »