به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و اکتساب امتیاز از سوی آن معاونت به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران (کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن ) را برگزار می نماید.
🔸 امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸 مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۸ و ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۲ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۴ آبان ۱۴۰۲
🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی ( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی )
🔸هزینه دوره : سیصد و هفتاد هزار تومان
🔵🔴 اهداف و سرفصل دوره شامل :
- مقدمه
- نقش رنگ در کیفیت حسی، بازاریابی محصولات صنایع غذایی
- پارا مترهای موثر در انتخاب رنگ بهینه
- آشنایی با انواع رنگهای مواد غذایی
- آشنایی با شیمی رنگهای مواد غذایی
- فاکتورهای موثر بر رنگهای مواد غذایی
- ناثیر فرایندهای رایج صنایع غذایی بر رنگ محصول نهایی
- آشنایی با انواع واکنشهای رنگ ساز در مواد غذایی ، بهینه سازی و یا مهار آنها
- تاثیر آنزیمها بر رنگ میوه و سبزیها
- تغییرات رنگ طبیعی در طول فرآوری
- رنگ گروههای مختلف محصولات غذایی
- روشهای روتین و نوین تثبیت رنگ
- روشهای روتین و نوین بهبود رنگ
- ارزیابی حسی رنگ محصولات غذایی
🔴 جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.