اطلاعیه دوره آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی و کاربردی راه های شناسایی ، کنترل وحذف عوامل فساد میکروبی مواد غذایی را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۷ و ۱۸ شهریور ماه از ساعت ۹ الی ۱۳ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۱
🔸مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی / دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
✓ مقدمه
✓ فاکتورهای داخلی و خارجی رشد میکرو ارگانیسمهای عامل فساد مواد غذایی
✓ مبانی فساد میکروبی مواد غذایی
✓ بیو شیمیایی فساد مواد غذایی
✓ باکتریهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ کپکهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ مخمرهای رایج عامل فساد مواد غذایی
✓ آشنایی با انواع فساد رایج گروه های مختلف محصولا ت غذایی
✓ شناسایی و حذف کانون آلودگی خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی
✓ مشکلات بیو فیلم در خطوط تولید مواد غذایی
✓ کاربرد تکنولوژی هردل در پیشگیری از فساد مواد غذایی
✓ نمونه برداری سطوح (در تماس و غیر تماس مواد غذایی )کارخانه های مواد غذایی جهت کنترل آنودگی خطوط تولید
✓ صحه گذاری فرایند نظافت و ضد عفونی خطوط تولید
✓ انجام پروژه عملی تعیین کانون آلودگی خطوط تولید مخاطبان شرکت کننده در کارگاه آموزشی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید