محقق و پژوهشگر گرامی
با سلام ؛پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دومین همایش علمی پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی با همکاری انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران همزمان با دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران (جایزه علمی دکتر حبیب اله هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) در تاریخ ۵ اسفند ماه ۹۸ برگزار می گردد.
لذا از محققین و پژوهشگرانی که دستاورد علمی بنا بر محورهای همایش ( در ذیل اشاره شده است ) دارند درخواست می گردد نسبت به ارسال چکیده و اصل مقالات از طریق سایت www.ifstajashnvareh.ir حداکثر تاریخ ۹۸/۱۱/۱۰ ( تمدید نخواهد شد ) اقدام نمایند.
لازم به توضیح است سیاست دبیرخانه علمی برگزاری یک گردهمایی کاملا علمی و تخصصی با حضور اساتید ،صاحبین صنعت و پیشکسوتان این حوزه می باشد ، تنها مقالاتی که دارای سطح علمی بالایی بوده مورد پذیرش قرار می گیرند و طبق نظر داوری در یکی از دو بخش سخنرانی و پوستر منتخب می گردند .
همچنین خاطر نشان می گردد مقالات پذیرفته شده از سوی سازمان غذا و دارو امتیاز بازآموزی دریافت خواهند کرد .
محورهای همایش :
- تراریختگی
- روغن های دورریز
- روغن های استخراج شده خیابانی
- روغن پالم
- آلاینده ها و ترکیبات ضد تغذیه ای
- روغن ها و چربی های حیوانی سنتی
- تقلبات
- فرآیندهای تولید جدید
- غنی سازی
- زمان ماندگاری
آخرین مهلت ارسال مقالات : ۹۸/۱۱/۱۰
اعلام نتایج داوری : ۹۸/۱۱/۱۵
زمان برگزاری همایش : ۹۸/۱۲/۰۵
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.