انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک برگزار می شود
اسفند ۵, ۱۴۰۲
شخصیت علمی صنعت غذا در راه بهارستان
اسفند ۳, ۱۴۰۲
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نانو تکنولوژی در فرمولاسیون مواد غذایی را بهمن ماه با تدریس دکتر عرب عامری برگزار می کند
دی ۲۳, ۱۴۰۲
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo را با تدریس دکتر کریمیان مورخ ۱۴و۱۵ دیماه برگزار می کند
آذر ۲۹, ۱۴۰۲
دعوت به مراسم افتتاحیه ستاد مرکزی مردمی دکتر محمد حسین عزیزی تبریززاد
اسفند ۵, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک برگزار می شود
اسفند ۵, ۱۴۰۲
پیام تبریک میلاد حضرت قائم (عج) و روز مهندس
اسفند ۵, ۱۴۰۲
حمایت چهره های نام آشنا و خوشنام صنعت غذای کشور از دکتر محمدحسین عزیزی+فیلم
اسفند ۴, ۱۴۰۲
دعوت به مراسم افتتاحیه ستاد مرکزی مردمی دکتر محمد حسین عزیزی تبریززاد
اسفند ۵, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربردی تولید غذای ارگانیک برگزار می شود
اسفند ۵, ۱۴۰۲
پیام تبریک میلاد حضرت قائم (عج) و روز مهندس
اسفند ۵, ۱۴۰۲
حمایت چهره های نام آشنا و خوشنام صنعت غذای کشور از دکتر محمدحسین عزیزی+فیلم
اسفند ۴, ۱۴۰۲
مقالات
انتشارات
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
Media Page
گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذ…
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به رسم هر ساله مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذا را برگزار می نماید
ضمن تبریک وشادباش فرا رسیدن سال نو به استحضار میرساند مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذ…
Translate »
آمار