انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر و طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار کرد
بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری(Shelf Life) با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
آبان ۱۷, ۱۴۰۳
گزارش برگزاری سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی” علوم و صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
مهر ۲۹, ۱۴۰۳
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنایع غذایی با تدریس دکتر دبیریان برگزار شد
مهر ۵, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر و طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار کرد
بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه جامع فرمولاسیون مواد غذایی- بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۹ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
بهمن ۱۳, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی است
بهمن ۴, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
دی ۱۸, ۱۴۰۳
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه آموزشی روشهای روتین و نوین تثبیت و آزاد سازی عطر و طعم محصولات غذایی با تدریس دکتر کاکویی برگزار کرد
بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه جامع فرمولاسیون مواد غذایی- بهبود بافت مواد غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۹ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
بهمن ۱۳, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۴ و ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار میکند
دی ۱۸, ۱۴۰۳
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی شش مرحله کلیدی جهت تضمین کیفیت کاربردی در کارخانه های مواد غذایی با تدریس دکتر دبیریان را برگزار میکند
دی ۳, ۱۴۰۳
مقالات
انتشارات
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
Media Page
گزارش کارگاه آموزشی عملی دو روزه ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) برگزار شده توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با تدریس مهندس حسن کاکویی به همراه تصاویر
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذ…
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به رسم هر ساله مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذا را برگزار می نماید
ضمن تبریک وشادباش فرا رسیدن سال نو به استحضار میرساند مراسم دید و بازدید نوروزی خانواده بزرگ صنعت غذ…
Translate »
آمار