Masonry Layout

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی ارزیابی خطرات میکروبی، آلاینده ها و افزودنیهای مواد غذایی با روش Monte Carlo را با تدریس دکتر کریمیان مورخ ۱۴و۱۵ دیماه برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای …

ادامه مطلب »

اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا بهمن ماه برگزار می گردد

اولین جشنواره بین­ المللی دیپلماسی غذا با همکاری وزارت امور خارجه، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع …

ادامه مطلب »
Translate »