Classic Layout

سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود.

بدینوسیله به اطلاع می رساند که با استعانت از خداوند متعال سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران در شهریور ماه  ۱۴۰۳توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در دانشگاه تربیت مدرس، برگزار خواهد شد و تا تاریخ ۱۵مرداد ۱۴۰۳ آماده …

ادامه مطلب »

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت جناب آقای منوچهر حسامی ، همکار عزیز و سابقمان و معاونت محترم مالی  مرکز آموزش صنعت غذای تهران ، هشتگرد ، تربت جام و انجمن علوم و صنایع غذایی را به خانواده معظم ایشان تسلیت عرض می نماید و از خداوند منان برای ایشان غفران الهی و برای بازرماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم .   بدینوسیله به اطلاع …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی /انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی و ضوابط سازمان غذا ودارو در طعم دهنده های خوراکی را برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با نمایشگاه اگروفود، شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی را برگزار کرد + عکس از همایش

شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران  و شرکت پالار سامانه  همزمان با نمایشگاه ایران اگروفود  روز دوشنبه ۲۱ خرداد در فقدان یکی از بزرگان صنعت غذای کشور ، پدر گلاب ایران حاج آقا مجید راهب برگزار شد. گفتنی است این همایش …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی هیدرو کلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار می کند

اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و …

ادامه مطلب »

همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

شانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  و با همکاری سازمان توسعه تجارت ایران  و شرکت پالار سامانه  همزمان با نمایشگاه ایران اگروفود دوشنبه مورخ ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳ با هدف بحث و بررسی پیرامون چالش های حوزه صادرات و بهره گیری از تجارب پیشگامان و صنعتگران حوزه صنعت غذا …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ اردیبهشت  میزبان برگزاری کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی  با تدریس  آقای دکتر محمد حسین عزیزی  (استاد تمام و هیئت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس  و همچنین رییس هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران) به صورت آنلاین و مجازی در …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی /انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی را برگزار می کند

🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

یازدهمین جشنواره R&Dهای برتر صنعت غذا به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به عنوان ریشه دارترین تشکل علمی حوزه غذای کشور و در راستای رسالت خود مبنی بر ترویج و معرفی و تجلیل از آرندی های برتر مرتبط با امر غذا در تلاش است با همکاری تمامی نهادهای متولی، بزرگترین رویداد ملی در این حوزه را در سال ۱۴۰۳ برگزار نماید.   لذا بدینوسیله از کارخانجات …

ادامه مطلب »

تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۳

جهت دریافت تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۳ کلیک کنید    ردیف نام دوره ساعت مدرس هزینه (ریال ) تاریخ مهلت ثبت نام ۱ کارگاه آموزشی بسته بندی های نوین و جنبه های بازاریابی بسته بندی ۱۳-۹ دکتر محمدحسین عزیزی ۴/۸۰۰/۰۰۰ ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ۱۶  اردیبهشت ۲ کارگاه کاربردی  هیدروکلوئیدها و صمغ ها …

ادامه مطلب »
Translate »