انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی دو روزه ارزیابی حسی –اپتیموم سازی فرمولاسیون …
ادامه مطلب »توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی فرمولاسیون مواد غذایی – بهبود عطر و طعم برگزار گردید
انجمن علوم و صنایع غذای ایران در راستای ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید کارخانجات صنایع غذایی ، مسئولین فنی ، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ، کارگاه آموزشی فرمولاسیون مواد …
ادامه مطلب »
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

