Recent Posts

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ( ۲۵ آذر ۹۶ ) برگزار کننده کارگاه آموزشی بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا بود

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه بهداشت حرفه ای و ایمنی در صنایع غذایی؛ یک قرن توسعه و خطرات را با تدریس مهندس ابراهیم نوروزی از دانشگاه مک گیل کانادا در تاریخ ۲۵ آذر ۹۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ با حضور بیش از ۳۵ نفر از اساتید دانشگاهی ، مدیران تولید ، مسئولین فنی و کارشناسان کارخانجات صنایع …

ادامه مطلب »

فراخوان

همایش و نمایشگاه مواد اولیه و افزودنی‌های مورد مصرف در تولید انواع مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با همکاری انجمن واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی و انجمن تولیدکنندگان افزودنی‌های صنایع غذایی در تاریخ دوشنبه و سه‌شنبه ۱۶ و۱۷ بهمن ‌ماه۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۹ و ۱۰ آذر ماه ۹۶ برگزار کننده کارگاه آموزشی ” کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ” خواهد بود

نظر به اهمیت آشنایی و آموزش مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها با نرم افزارهای کاربردی صنایع غذایی من جمله نرم افزار اکسل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در …

ادامه مطلب »
Translate »