انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
خانه
درباره انجمن
اعضای هیئت مدیره
درباره ما
اهداف
اخبار و اطلاعیه ها
اخبار علمی
اخبار عمومی
اطلاعیه ها
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۲
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می شود
آبان ۲۸, ۱۴۰۱
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می کند : کارگاه آموزشی تحلیلی بر استقرار سیستم ایزو۲۲۰۰۰ با هدف تولید غذای ایمن/ ۳۰ و ۳۱ تیر ماه با تدریس دکتر شهریار دبیریان
تیر ۱۳, ۱۴۰۱
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی تخصصی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی برخط برگزار گردید
تیر ۲, ۱۴۰۱
تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۲
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI را با تدریس دکتر برزگر برگزار می کند
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۲
فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
اسفند ۳, ۱۴۰۱
برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
اسفند ۱, ۱۴۰۱
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی
اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۲
تقویم آموزشی تخصصی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۱۴۰۲
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۲
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مقاله نویسی ISI را با تدریس دکتر برزگر برگزار می کند
اردیبهشت ۴, ۱۴۰۲
فراخوان عضویت در کمیته فرآوری و بازاریابی آبزیان
اسفند ۳, ۱۴۰۱
مقالات
انتشارات
خدمات
خدمات آموزشی
خدمات مشاوره ای
خدمات نظارتی و ارزیابی
فرمهای عضویت
رویداد ها
نمایشگاه ها
کنگره ها
همایش ها
گردهمایی ها
تقویم نمایشگاهی
تفاهم نامه ها و مجوز ها
گالری تصاویر
تماس با ما
Authors
محمد رضا هنرکار
پروانه خانی
Translate »
آمار