انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی …
ادامه مطلب »
آبان ۱۸, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ،…
آبان ۱۴, ۱۴۰۲
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی…
آبان ۲, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطل…
آبان ۱, ۱۴۰۲
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا با همکاری وزارت امور خارجه، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنا…
مهر ۲۰, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنا…
مهر ۴, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنا…
شهریور ۳۰, ۱۴۰۲
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تشکیل شد
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ با حضور اعضاء تشکیل که پس از …
شهریور ۹, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا س…
مرداد ۲۹, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند
🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و …
مرداد ۱۲, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ مرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در…
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد
-
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی
-
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی …
ادامه مطلب » -
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی …
ادامه مطلب » -
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد
-
گزارش تصویری / بازدید اعضای انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فعالین حوزه صنایع غذایی از شرکت دلپذیر و اهدا لوح و تندیس یونسکو به مدیر عامل دلپذیر ” محمد اسماعیل قدس “
-
گزارش تصویری از پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی
-
پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ( کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود و تثبیت آن ) با تدریس دکتر حسن کاکویی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۸ آبان میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی …
ادامه مطلب » -
اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی
-
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۰ مهر میزبان برگزاری کارگاه آموزشی مدلسازی عملی …
ادامه مطلب » -
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی
-
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران/کارگاه آموزشی کاربردی آشنایی با مبانی ، انواع رنگهای خوراکی مواد غذایی و روشهای بهبود وتثبیت آن با تدریس دکتر حسن کاکویی
به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای …
ادامه مطلب » -
اولین جشنواره بین المللی دیپلماسی غذا آذر ماه برگزار می گردد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد