اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب »
مهر ۴, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنا…
شهریور ۳۰, ۱۴۰۲
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تشکیل شد
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دو شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۷ با حضور اعضاء تشکیل که پس از …
شهریور ۹, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۹ شهریور میزبان برگزاری کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا س…
مرداد ۲۹, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند
🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و …
مرداد ۱۲, ۱۴۰۲
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۱۲ مرداد میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در…
مرداد ۷, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی / انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی تخصصی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی را ۱۲ و۱۳ با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی مرداد برگزار می کند
🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و …
تیر ۲۲, ۱۴۰۲
توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۲ تیرماه میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی راهکارهای …
تیر ۱۸, ۱۴۰۲
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمد حسین عزیزی
🔵🔴 اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می رساند انجمن علوم و …
تیر ۱۸, ۱۴۰۲
در اولین جلسه هیئت مدیره جدید انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دکتر عزیزی رییس ، دکتر فتح الهی نایب رییس ، دکتر امینی دبیر و دکتر مقصودلو خزانه دار انتخاب شدند
در اولین جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران پس از مجمع عمومی که به میزبانی شرکت زرماکارو…
تیر ۸, ۱۴۰۲
با حضور نماینده رسمی وزرات علوم اعضای جدید هیئت مدیره و بازرسین انجمن علوم و صنایع غذایی ایران با رای اعضا انتخاب شدند
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت اول ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران روز دوشنبه مورخ ۵ تیرماه ۴۰۲ …
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
-
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تشکیل شد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب » -
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد
-
گزارش تصویری / بازدید اعضای انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و فعالین حوزه صنایع غذایی از شرکت دلپذیر و اهدا لوح و تندیس یونسکو به مدیر عامل دلپذیر ” محمد اسماعیل قدس “
بازدید بنیانگزار و اعضای هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و دیگر فعالین …
ادامه مطلب » -
گزارش تصویری از پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی
-
پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
-
چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت برگزار شد
-
برگزاری کارگاه آموزشی بررسی پایداری اکسیداتیو چربیها و روغنها و نقش آن در ماندگاری مواد غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب » -
جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تشکیل شد
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب » -
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی راهکارهای رفع مشکلات گندم ، آرد و محصولات آردی با تدریس دکتر محمدحسین عزیزی برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / کارگاه آموزشی تخمیر حالت جامد مورخ ۱۸ خرداد با تدریس خانم دکتر زهره حمیدی
-
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ۱۲و۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار می شود
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی مدلسازی عملی فرایندهای صنایع غذایی با استفاده از نرم افزارهای Excel و Originlab( Originpro) را برگزار می کند
اطلاعیه آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمن آرزوی سلامتی ، به اطلاع می …
ادامه مطلب » -
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پروبیوتیکها و غذای فرا سودمند را با تدریس دکتر دبیریان برگزار می کند
-
به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی برگزار شد
-
اطلاعیه آموزشی / انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی تخصصی کاربرد نرم افزار SPSS در صنایع غذایی را ۱۲ و۱۳ با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی مرداد برگزار می کند