Blog Layout

گزارش جامع افتتاحیه و اختتامیه سی‌ و یکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران

به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) ، آیین افتتاحیه این رویداد بزرگ علمی و صنعتی کشور صبح روز چهارشنبه مورخ  ۱۲ آذر ۴۰۴  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی با حضور گسترده مسئولان عالی‌رتبه، اساتید برجسته، مدیران ارشد استان مازندران و میهمانان بین‌المللی برگزار شد.   در این مراسم، شخصیت‌های …

ادامه مطلب »

فراخوان مشارکت صنعت غذا در سومین دوره “مجمع جهانی دیپلماسی برند”

سومین دوره «مجمع جهانی دیپلماسی برند (کنگره سراسری برند ملّی – اقتدار ملّی)» یک رویداد راهبردی در مقیاس حکمرانی و صنعت است که با هدف ارتقای برند ملی، تقویت تصویر اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و نمایش توانمندی‌های تولیدی، فناورانه و صادراتی کشور برگزار می‌شود. این رویداد بر اساس «سند راهبرد ملی پیشرفت صنعتی و ارتقای زنجیره‌های ارزش کشور» (بند ت …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه آموزشی آشنایی با کاربرد انواع روشهای ( Design Of Experiments) DOE به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرایند تولید در فراورده های غذایی با استفاده از نرم افزارDesign Expert ” با تدریس دکتر نادر کریمیان خسروشاهی مورخ ۶ و ۷ آذر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به …

ادامه مطلب »

فراخوان شرکت در جشنواره ملی و بین‌المللی زنجیره تأمین کالا و خدمات

فرصتی بی‌نظیر برای مدیران و پیشگامان صنعت و تجارت! مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران با افتخار برگزار می‌کند: جشنواره جایزه ملی و بین‌المللی زنجیره تأمین کالا و خدمات این رویداد بزرگ با محوریت ترویج و نهادینه سازی استاندارد جهانی GS1 در مدیریت زنجیره تأمین و با حمایت ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی ایران، سازمان ملی …

ادامه مطلب »

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی را با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  پنجشنبه   ۱۵ آبان ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آشنایی با مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی)  به صورت …

ادامه مطلب »

کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی

کارگاه کاربرد تحلیل SWOT در صنعت غذاهای دریایی، توسط انجمن شیلات دانشگاه تهران و با مشارکت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، سازمان شیلات ایران، اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران و انجمن دانشجویی جامعه جهانی آبزی‌پروری در ۱۳ آبان ماه سال جاری با تدریس آقای دکتر سعید خواجوی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود. مشارکت کنندگان در این کارگاه، به …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ” کارگاه کاربردی مبانی فرمولاسیون محصولات غذایی ” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی با تدریس آقای دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۴  مهر  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS  سازمان غذا و دارو در واحدهای تولیدی کارخانه های  غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی …

ادامه مطلب »

اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران “کارگاه کاربردی روشهای تکمیل چک لیست PRPS سازمان غذا ودارودر واحدهای تولیدی کارخانه های غذایی ، آرایشی و بهداشتی بر اساس ارزیابی ریسک ، تصدیق اثر بخشی و مستند سازی” با تدریس دکتر حسن کاکویی مورخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام …

ادامه مطلب »

به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸  شهریور  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و …

ادامه مطلب »
Translate »