انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸ شهریور ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بود . گفتنی است این کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی و حل مثال های عملی برگزار شد . همچنین این کارگاه آموزشی حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی آناتا ، تن ماهی ساحل ، پویا زیست مبنای حکیم ، آزمایشگاه دامپزشکی بهسام ، فرودگاه امام خمینی ، کشت و صنعت زرند ، مهراد چاشنی طوس ، فریکو ، گلکام آذر و اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
۱- آشنایی با مفاهیم پایه آماری و کاربردآن در اندازه گیری عدم قطعیت
۲- اهمیت و نحوه بیان عدم قطعیت در اندازه گیری
۳- منابع عدم قطعیت در اندازه گیری
۴- انواع خطاها در اندازه گیری
۵- آشنایی با مفاهیم دقت و صحت در اندازه گیری
۶- مفهوم اهمیت عدم قطعیت در اندازه گیری
۷- آشنایی با پروتکل Bottom-Up Approach در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی
۸-آضنایی با مفاهیم Method Validation و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی
۹-مراحل محاسبه عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی
۱۰- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( استاندارد ملی ۹۶۰۶ )
۱۱- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( ۱۹۰۳۶ ISO )
۱۲- حل مثالهای عملی نحوه محاسبه عدم قطعیت برای آزمونهای شیمیایی و میکروبی با نرم افزارExcel و Minitab
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران