اطلاعیه آموزشی/ انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی ( اصول دفاع مواد غذایی ) با تدریس دکتر شهریار دبیریان مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار میکند.

بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

 

براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی          ( اصول دفاع مواد غذایی)   را برگزار  می نماید.

🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روز پنجشنبه   مورخ  ۱۶  مرداد  ماه  ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶  به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۱۲  مرداد  ماه  ۱۴۰۴

🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان ( دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ،  کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران )

🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ریال (ششصد و بیست هزار تومان )

 

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • تعریف اصول دفاع و ایمنی مواد غذایی
  • محصولات غذایی با ریسک بالا درFood Defense
  • تعاریف و تفاوتهای Haccp ، Vaccp   و Taccp
  • Vaccp و تقلبات مواد غذایی
  • ارزیابی ریسک در Vaccp و Taccp و جزییات استقرار آنها 
  • مروری بر pas۹۶
  • سیستم Alert (نکات کلیدی برای کاهش ریسک آلودگی )
  • ارزیابی آسیب پذیر ( Carver به اضافه Shock Method )
  • طرح ریزی برنامه دفاع مواد غذایی
  • First Program و دفاع مواد غذایی
  • مثالی برچند نمونه عملی

 

 

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

Translate »