بدینوسیله به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .
براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسئولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی پدافند غیر عامل در مواد غذایی ( اصول دفاع مواد غذایی) را برگزار می نماید.
🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز
🔸مدت زمان: ۸ ساعت
🔸تاریخ برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ الی ۱۶ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .
🔸 مهلت ثبت نام : ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۴
🔸مدرس دوره: آقای دکتر شهریار دبیریان ( دکتری تخصصی کنترل و بهداشت مواد غذایی ، کارشناس سازمان ملی استاندارد ، عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران )
🔸هزینه دوره : مبلغ ۶/۲۰۰/۰۰۰ریال (ششصد و بیست هزار تومان )
🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :
- تعریف اصول دفاع و ایمنی مواد غذایی
- محصولات غذایی با ریسک بالا درFood Defense
- تعاریف و تفاوتهای Haccp ، Vaccp و Taccp
- Vaccp و تقلبات مواد غذایی
- ارزیابی ریسک در Vaccp و Taccp و جزییات استقرار آنها
- مروری بر pas۹۶
- سیستم Alert (نکات کلیدی برای کاهش ریسک آلودگی )
- ارزیابی آسیب پذیر ( Carver به اضافه Shock Method )
- طرح ریزی برنامه دفاع مواد غذایی
- First Program و دفاع مواد غذایی
- مثالی برچند نمونه عملی
♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران