| نام دوره | ساعت | مدرس | هزینه ( تومان ) | تاریخ برگزاری | مهلت ثبت نام |
|---|---|---|---|---|---|
| ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی ) | ۱۶ | اقای دکتر کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۲۸ و ۲۹ تیر ماه ۹۷ | ۲۳ تیر ماه ۹۷ |
| مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی -تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی | ۱۶ | اقای دکتر کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱۸ و ۱۹ مرداد ماه ۹۷ | ۱۳ مرداد ماه ۹۷ |
| ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( پیشرفته ) | ۱۶ | اقای دکتر کاکویی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۱ و ۲ شهریور ماه ۹۷ | ۲۷ مرداد ماه ۹۷ |
| آشنایی با تکنولوژی ، شیمی ، کاربرد و فرمولاسیون شربت ذرت حاوی فروکتوز (HFCS ) | ۱۶ | خانم دکتر برهانی و آقای دکتر ارشادی | ۳۴۰/۰۰۰ | ۲۲ و ۲۳ شهریور ماه ۹۷ | ۱۷ شهریور ماه ۹۷ |
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران