دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران به همت دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری ،انجمن متخصصین علوم وصنایع غذایی ایران و انجمن شعبه مازندران در تاریخ ۵و ۶ اردیبهشت سال ۹۷ در محل دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری باحضور اساتید دانشگاهها ،مهمانان خارجی شرکت کننده در کنگره ،کارشناسان و برخی از مدیران صنایع غذایی و اصحاب رسانه برگزار گردید
در مراسم افتتاحیه در روز چهار شنبه ۵/۲/۹۷ ابتدا آقای دکتر بهمنیار ریاست محترم کنگره ضمن خیر مقدم مطالبی را بیان فرمودند. در ادامه دکتر عزیزی ریاست محترم هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران در مورد فعالیتهای انجمن مطالبی اظهار داشتند. همچنین آقای دکتر حجتی نیز مطالبی را بیان نمودند.
سپس خانم دکتر امیری دبیر علمی کنگره ضمن اشاره به اینکه مقاله های دریافتی در زمینه های تخصصی شامل روشهای نوین فناوری ،مهندسی مواد وطراحی خطوط تولید مواد غذایی ،راهکارهای کاهش مصرف انرژی پسماند ضایعات صنعت و… بوده است سعی شده است به طور فراگیر از اعضای هیئت علمی دانشگاهها در امر داوری استفاده شود. بیشترین مقاله ها در زمینه علوم ومهندسی صنایع غذایی بوده است. از ۷۰۰ مقاله دریافتی تعداد ۲۸ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۸۲ مقاله به صورت پوستر و بقیه رد شده است. در ادامه نیز آقای دکتر حسینی موسس و عضو هیئت مدیره انجمن علوم وصنایع غذایی ایران در مورد تاریخچه انجمن مطالبی را اظهار داشتند.

مراسم اختتامیه

در این مراسم که در ساعت ۱۶ مورخ ۶/۲/۹۷ در محل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردیدقطعنامه کنگره در ۱۰ ماده قرائت گردید. همچنین جوائز و لوح تقدیر به مقاله های برگزیده به صورت سخنرانی ، سخنران کلیدی و پوستر،غرفه های برتر شرکت کننده در نمایشگاه جانبی صنایع غذایی کنگره ۲۵ و مهمانان خارجی شرکت کننده از کشورهای اسپانیا ،لهستان واوکراین در کنگره اهدا شد. همچنین از حامیان کنگره نیز تقدیر بعمل آمد.

دومین کنگره بین المللی وبیست وپنجمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *