برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران نیمه اول سال ۱۳۹۷

تقویم نیمه ۱ – ۹۷

نام دورهساعت مدرسهزینه ( تومان )تاریخ برگزاری
زبان انگلیسی تخصصی صنایع غذایی15 ( جلسه) – یک ساعت و نیمآیدا گمورانی پور450/000از 97/02/30الی 97/03/20
کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert16اقای مهندس کریمیان خسروشاهی 340/00031/03/ 97 و
97/04/01
فرمولاسیون محصولات غذایی – بهبود عطر و طعم16اقای مهندس کاکویی340/00021 و 97/04/22
مدیریت مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی -تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی16اقای مهندس کاکویی340/00011 و 97/05/12
ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( مقدماتی )16اقای مهندس کاکویی340/00025و97/05/26
ارزیابی حسی ، اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ( پیشرفته )16اقای مهندس کاکویی340/00022و97/06/23

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *