انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۹ و ۱۰ آذر ماه ۹۶ برگزار کننده کارگاه آموزشی ” کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ” خواهد بود

نظر به اهمیت آشنایی و آموزش مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها با نرم افزارهای کاربردی صنایع غذایی من جمله نرم افزار اکسل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نظر دارد دوره آموزشی ” کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی “را در سطح تئوری – عملی در تاریخ ۹ و ۱۰ آذر ۹۶ با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی از دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار نماید.

شایان ذکر است اهداف و سرفصل های این دوره ۲ روزه شامل :

۱- آشنایی مقدماتی با نرم افزار Excel

۲- نحوه انجام محاسبات ریاضی و آمار پایه با نرم افزار Excel

۳- فرمولاسیون فرآورده های غذایی با نرم افزار Excel

۴-آشنایی با “”Rheology of food materials و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

۵- آشنایی با “”Chemical Kinetics in Food Processing و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

۶- آشنایی با “Microbial Destruction in Thermal Processing of Foods” و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

۷- آشنایی مقدماتی با “Method Validation” در آنالیزهای مواد غذایی و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

۸- آشنایی مقدماتی با “اصول کنترل کیفیت آماری” و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

۹- تجزیه و تحلیل “نتایج آزمایشات میکروبی و شیمیایی مواد غذایی” با استفاده از نرم افزار Excel

۱۰- آشنایی با “”Risk Assessment of Food Exposure و حل مثال های مرتبط با نرم افزار Excel

v لازم به توضیح است همراه داشتن لب تاپ جهت این دوره آموزشی الزامی می باشد .

v همچنین آخرین مهلت ثبت نام ۲۰ آبان ماه ۹۶ می باشد

همچنین متقاضیا می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل نمایند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *