انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی هفت نکته کلیدی و کاربردی در استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی ( ایزو ۲۲۰۰۰ )/ ۲ و ۳ شهریور ماه با تدریس دکتر شهریار دبیریان

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی هفت نکته کلیدی و کاربردی در استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی ( ایزو ۲۲۰۰۰ ) را به مدت دو روز در تاریخ های ۲ و ۳ شهریور ماه با تدریس دکتر شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران جهت به روز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، مسئول آزمایشگاه ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها برگزار می نماید .

لازم به توضیح است سرفصل های این دوره شاملف موارد ذیل می باشد :

تعریف کاربردی از استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی ISO 22000
اهمیتGXP ها در ایمنی مواد غذایی
GMP, GHP, GSP, GAP, GVP
نحوه ارزیابی کیفی مواد اولیه و بسته بندی
نقش کنترل کیفی مواد غذایی در سیستم ایزو ۲۲۰۰۰
میکروبهای مهم مواد غذایی و اثرات انها در سلامتی
مروری بر مصرف سرانه مواد غذایی و اهمیت ان در تعیین MRL
اثر فرایند تولید در کیفیت محصولات غذایی
آزمایشات اصلی میکروبی و شیمیایی
آشنایی با اخرین ویرایش استاندارد ملی و بین المللی
نحوه نگهداری محصولات در انبار و سردخانه

· اهمیت زنجیره سرد در توزیع و فروش مواد غذایی پاستوریزه و استریلیزه و تاثیر آن در ایمنی مواد غذایی

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل نمایید.workshop3saeit

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *