انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی / ۱۵ و ۱۶ تیر ۹۶

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۱۵ و ۱۶ تیر ۹۶ برگزار می نماید .

لازم بذکر است مدرس دوره جناب آقای مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.

محتوای این کلاس آموزشی شامل مواردی است که در ذیل اشاره می گردد

ü منابع آلوده کننده مواد غذایی

ü تعیین کانون آلودگی در خطوط تولید صنایع غذایی

ü آشنایی با میکروارگانیسم های مهم در محصولات غذایی

ü انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی کردن

ü انتخاب بهترین مواد دترجنت و ضدعفونی کننده در صنایع غذایی

ü انتخاب بهترین روش نظافت و ضدعفونی ( C&D ) در صنایع غذایی

ü مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده

ü مشکلات بیو فیلم در صنایع غذایی

ü تکنولوژی های نوین در C&D

ü صحه گذاری فرآیندهای C&D بر اساس دستورالعمل ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا

ü روش های پایش C&D

ü تضمین کیفیت فرآیندهای C&D

لازم به توضیح است که مخاطبان دوره آموزشی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، کنترل کیفی ، کلیه کارشناسان و دانشجویان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت می باشند .

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *