برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در نیمه اول سال ۱۳۹۶

نام دوره مدت زمان مدرس هزینه ( تومان ) تاریخ برگزاری مهلت ثبت نام
مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی ۱۶ ساعت آقای مهندس کاکویی ۰۰۰/۳۴۰ ۱۵ و ۱۶ /۰۴/۹۶ ۱۰/۰۴/۹۶
ارزیابی حسی – اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی ۱۶ ساعت آقای مهندس کاکویی ۰۰۰/۳۴۰ ۱۲ و ۱۳ /۰۵/۹۶ ۰۷/۰۵/۹۶
” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ” ۱۶ ساعت آقای مهندس کریمیان خسروشاهی ۰۰۰/۳۴۰ ۱۹ و ۲۰ /۰۵/۹۶ ۱۴/۰۵/۹۶
هفت نکته کلیدی و کاربردی در استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی ( ایزو ۲۲۰۰۰ ) ۱۶ ساعت آقای دکتر دبیریان ۰۰۰/۳۴۰ ۲ و ۳ /۰۶/۹۶ ۲۸/۰۵/۹۶
فرمولاسیون محصولات غذایی – بهبود عطر و طعم ۱۶ ساعت آقای مهندس کاکویی ۰۰۰/۳۴۰ ۳۰ و ۳۱ /۰۶/۹۶ ۲۵/۰۶/۹۶
برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – نیمه اول سال ۱۳۹۶
سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تا پایان سال ۹۶
 شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد
• کنترل کیفیت آماری با نرم افزار Mini Tab در صنایع غذایی ( ۱ روزه )
• آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life مواد غذایی ( ۱ روزه )
• آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی ( ۱ روزه )
• کاربرد نرم افزار Excel در صنایع غذایی ( ۱ روزه )
• آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ( ۲ روزه )
• کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی ( ۱ روزه )
شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ، کد ۱۰۲۵ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فاکس ۴۴۲۹۳۴۱۴ و با درج مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته و مقطع تحصیلی ، شماره تلفن همراه ، شماره تلفن ثابت و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل فرمائید .
با آرزوی توفیق روز افزون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *