انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می نماید : کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی کاربردی مدیریت کیفیت میکروبی در صنایع غذایی – تعیین کانون آلودگی خطوط تولید و فرآیندهای نظافت و ضدعفونی در صنایع غذایی را در تاریخ ۷ و ۸ بهمن ۹۵ از ساعت ۹ صبح الی ۴ بعد از ظهر برگزار می نماید ، مدرس دوره مهندس حسن کاکویی دارای مدرک کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه شهید بهشتی، کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مدرس بیش از ۵۵۰ کارگاه آموزشی در کارخانجات صنایع غذایی سطح کشور و مدرس کارگاههای آموزشی در معاونت غذا و دارو می باشند.

شایان ذکر است محتوای دوره شامل : منابع آلوده کننده مواد غذایی ، تعیین کانون آلودگی در خطوط تولید صنایع غذایی ، آشنایی با میکروارگانیسم های مهم در محصولات غذایی ، انواع روش های تمیز کردن و ضدعفونی کردن ، انتخاب بهترین مواد دترجنت و ضدعفونی کننده در صنایع غذایی ، انتخاب بهترین روش نظافت و ضدعفونی ( C&D ) در صنایع غذایی ، مقاومت میکروبی به مواد ضدعفونی کننده ، مشکلات بیو فیلم در صنایع غذایی ، تکنولوژی های نوین در C&D، صحه گذاری فرآیندهای C&D بر اساس دستورالعمل ۲۰۱۶ اتحادیه اروپا ، روش های پایش C&D، تضمین کیفیت فرآیندهای C&D به همراه انجام پروژه خواهد بود .

مخاطبان دوره آموزشی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، کنترل کیفی ، کلیه کارشناسان صنایع غذایی ، شیمی ، تغذیه و بهداشت و دانشجویان می باشند.

محل برگزاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خواهد بود

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ ، ۴۴۲۹۳۴۵۵ ، ۴۴۲۹۳۴۵۹،۴۴۲۹۲۸۵۱ تماس حاصل فرمایید. workshop3saeit

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *