دراسفندماه امسال کارگاه جهانی آینده پژوهی صنعت غذا در تهران برگزار می شود

به گزارش ایرانفودنیوز و به نقل از روابط عمومی دبیرخانه تکنوفود۲، دکتر محمدحسین عزیزی با بیان این مطلب، افزود: این همایش در اسفندماه جاری با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و با حضور جمعی از مسئولان و مقامات ۳۰ سازمان و نهاد دولتی، مدیران و کارشناسان صنایع غذایی کشور در تهران برگزار می­گردد.

دکتر محمد حسین عزیزی گفت: درخواست‌های زیادی از سوی اساتید و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی، همچنین واحدهای تولیدی و بازرگانی مبنی بر تغییر زمان برپایی همایش به دبیرخانه تکنوفود ۲ ارسال شد که این موضوع در جلسه شورای سیاستگذاری همایش مطرح و نسبت به تمدید مهلت آن تصمیم گیری شده و آخرین زمان دریافت مقالات ۱۵ بهمن ماه تعیین گردید.

وی افزود: تکنوفود ۲، ضمن ارائه ۵ امتیاز بازآموزی برای حاضرین، همچون دوره گذشته با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش‌­های تهیه مواد اولیه و فرآوری و بسته­‌بندی، بررسی تخصصی افزودنی­‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصان، کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی، معرفی جایگزین­‌های طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی­ها و مواد نگهدارنده، تشریح روش­‌های جدید آنالیز افزودنی­‌های صنایع غذایی، معرفی توانمندی­ شرکت‌های ایرانی ارایه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و بسترسازی در جهت ایجاد ظرفیت‌های تولید فرآورده‌های غذایی با ماندگاری بالا در تالار ایوان شمس برگزار می گردد.

دکتر عزیزی ضمن اعلام ارائه گواهی ISC و چاپ مقالات در SID و مجلات انگلیسی زبان و برقراری کارگاه­ها در تاریخ­های جدید، افزود: برگزاری کارگاه آینده پژوهی صنعت غذا با همکاری فدراسیون جهانی آینده پژوهی با محورهای علم و هنر آینده پژوهی صنعت غذا، سناریوهای مختلف آینده صنعت غذا در جهان و ایران تا سال ۲۰۵۰، سناریو نگاری بر اساس روش هاوائی برای آینده صنعت غذا و … به همراه ارائه گواهینامه بین المللی در محل همایش، از جمله این دوره ها می باشد.

رییس همایش تکنوفود ۲در خصوص کارگاه های روز دوم همایش گفت: کارگاه های افزایش عمر ماندگاری نان با استفاده از تکنولوژی BOT به دبیری آقای ناصر همدمی، کرسی سیاستگذاری در حوزه غذا و تغذیه با همکاری انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به ریاست دکتر هدایت حسینی و نیز نشست هم اندیشی و خردورزی خبرگان علوم غذا و تغذیه با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه ها و … به همراه اعطای گواهینامه های معتبر برپا خواهد شد.

پژوهشگران و علاقمندان در دانشگاه­ها و شرکت­های فعال در حوزه­های خدمات و تجهیزات صنایع غذایی، تامین کنندگان مواد اولیه صنایع غذایی، فعالان حوزه بسته بندی و همچنین شرکت های تولید کننده فرآورده های غذایی دارای ماندگاری جهت معرفی دستاوردهای خود می توانند از طریق آدرس اینترنتی WWW.technofood.org و یا با شماره ۰۲۱۸۸۸۶۲۰۰۸ تماس حاصل نمایند.technofoo2technofoo2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *