انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار میکند : دوره آموزشی تخصصی روش های تولید اقتصادی آرد و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش مصرف انرژی

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی تخصصی روش های تولید اقتصادی آرد و کاهش هزینه های تولید با تکیه بر کاهش مصرف انرژی در تاریخ ۹دی ۹۵ با تدریس مهندس مرتضی سنادی زاده دارای سابقه بیش از ۱۷سال مدیریت فنی و تولید در کارخانجات آرد ، مشاوره در خصوص فرایند و ماشین آلات صنعت آرد ، مدرس دانشگاه برگزار می نماید .

لازم به توضیح است سرفصل های این دوره ه شرح ذیل می باشد :

۱- نقش انتخاب گندم در تولید اقتصادی :

انواع واریته های گندم و مشخصات آنها

انواع آرد و محصولات حاصل از آرد

رطوبت دهی و آماده سازی مواد اولیه

۲- آشنائی با دیاگرامهای آسیاب و تولید آرد :

اصول اولیه دیاگرام اسیاب

انواع دیاگرام با توجه به مواد اولیه و محصول تولیدی مورد نیاز

تعیین خصوصیات آردهای تولیدی بر پایه اپراتوری در آسیاب

۳- روشهای تولید اقتصادی

نگاهی به بهای تمام شده کالا

تجهیزات و نحوه اپراتوری و نگهداری صحیح آنها

برنامه ریزی تولید در جهت تولید اقتصادی

تولید با حداقل مصرف انرژی

صدور مدرک مورد اعتبار از سوی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید :

۴۴۲۹۳۴۵۰-۴۴۲۹۳۴۵۵

لینک کانال انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تلگرام

https://telegram.me/ifsta

لینک اخبار آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تلگرام

https://telegram.me/joinchat/BCJKkjvxbVkWLW8nuCjA7wworkshop3saeit

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *