کلاس آموزشی شناسایی تقلبات شیر و فرآورده های لبنی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید.

کلاس آموزشی شناسایی تقلبات شیر و فرآورده های لبنی روز پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵ با تدریس دکتر شهریار دبیریان دارای مدرک دکتری تخصصی کنترل کیفیت بهداشت مواد غذایی و مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران و با حضورفعال کارشناسان و مدیرانی از کارخانجات لبنی شکلی ، فجر شاهرود ، سرو بی خزان ( اوژن ) ، بل روزانه و دانشجویان مقطع دکتری توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در سطح کاربردی برگزار گردید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *