فراخوان ارسال مقاله به نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوردههای آردی

قابل توجه فعالین حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی در کشور
واحد های تحقیق و توسعه، مسئولین فنی و کنترل کیفی، کارشناسان تولید

با سلام و آرزوی توفیق،
به اطلاع میرساند “نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده¬های آردی” توسط مرکز تحقیقات و آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی با همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران و انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران در تاریخ ۲و۳ شهریورماه ۱۳۹۵ در شهر مشهد برگزار می گردد.
این کنفرانس در نظر دارد تا با هدف ایجاد بستر دائمی تولید محتوای علمی مورد نیاز صنایع فعال کشور با بهره گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین صنایع غلات و هدایت روند مطالعات و تحقیقات دانشجویان صنایع غذائی در راستای رفع نیازهای علمی صنایع غلات کشور گام بردارد.
بدینوسیله از کلیه علاقمندان دعوت میگردد تا نتایج حاصل از تحقیقات و تجارب صنعتی خود را در قالب مقاله، سخنرانی، نیازهای صنعتی بر اساس سرفصل های علمی کنفرانس گردآوری نموده و از طریق وبسایت کنفرانس به آدرس www.IranCerealTech.com به دبیرخانه دائمی کنفرانس غلات ارسال نمایند.
آخرین مهلت ارسال مقالات : ۳۱ خردادماه ۱۳۹۵
تاریخ اعلام نتایج: ۵ مردادماه ۱۳۹۵

علاقمندان می¬توانند جهت دریافت فرمت ارسال مقالات، شرایط ثبت نام و حضور در کنفرانس و یا کسب اطلاعات بیشتر ضمن مراجعه به سایت کنفرانس از طریق شماره تلفن ۸۸۳۲۲۰۴۲ و یا پست الکترونیکی irancerealtech@gmail.com با دبیرخانه دائمی کنفرانس تماس حاصل نمایند.

مشاهده سرفصل¬های علمی، ثبت نام و ارسال مقالات از طریق سایت کنفرانس www.IranCerealTech.com
IranCerealTech-332-215

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *