فراخوان اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران و دانشگاه تربیت مدرس و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در ۲۷-۲۹ مهر ماه ۹۵ برگزار می‌گردد. دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه علوم و صنایع غذایی برای شرکت فعال در این کنگره جهت ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه های تخصصی فوق دعوت به عمل می آورد. محورهای کنگره در سایت کنگره به آدرس www.ifstacongress.ir قابل ملاحظه است و انتظار می‌رود ارسال کنندگان مقالات به این محورها توجه نمایند.
اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران و دانشگاه تربیت مدرس و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در ۲۷-۲۹ مهر ماه ۹۵ برگزار می‌گردد.

محورهای کنگره :

روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
نانوتکنولوژی و نانو بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی پسماندهای صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه علوم و صنایع غذایی برای شرکت فعال در این کنگره جهت ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه های تخصصی فوق دعوت به عمل می آورد. محورهای کنگره در سایت کنگره به آدرس www.ifstacongress.ir قابل ملاحظه است و انتظار می‌رود ارسال کنندگان مقالات به این محورها توجه نمایند

Translate »