دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) / دریافت فرم های ارزیابی

مدیران محترم واحدهای تولیدی صنایع غذایی
با سلام و احترام
به استحضار می رساند ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و همزمان نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) را در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ با حضور مقامات ، مسئولین ، دانشگاهیان ، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران و صاحبان صنعت غذای کشور با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت ، دانشگاهیان ، بازنشستگان وزارتخانه ها و معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) سال ۹۶ برگزار می نماید .
لذا از مدیران محترم عامل واحدهای تولیدی درخواست می گردد در صورتی که واحد تحت مدیریت خود را واجد شرایط انتخاب هر یک از این جشنواره ها ” دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت ) و یا نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا ) ” می دانند ، میتوانند فرم مربوط به ارزیابی را از طریق تماس با دبیرخانه جشنواره با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ با کد ۰۲۱ و یا کلیک بر روی لینک های ذیل دریافت نمایند.
لازم به ذکر است :
۱- واحدهای منتخب جشنواره متعهد می گردند در هزینه های جشنواره سهیم گردند .
۲- حق باز دید از واحد متقاضی برای تیم کارشناسی محفوظ خواهد بود .
۳- از ثبت نام کنندگان محترم جهت حضور در جشنواره دعوت بعمل خواهد آمد.
با تشکر- دبیرخانه جشنواره
فرم ارزیابی دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ( جایزه علمی دکتر هدایت )
http://www.iranfoodnews.com/User_Files/ax%20sar%20maghaleh/1002-96.pdf
فرم ارزیابی نهمین جشنواره شهاب ( R&Dهای برتر صنعت غذا )
http://www.iranfoodnews.com/User_Files/ax%20sar%20maghaleh/1003-96.pdf

Translate »