به همت انجمن علوم و صنایع غذایی برگزار می شود : کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی / آنلاین

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی ” را با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی ، روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۷ تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت  به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم برگزار  می کند.

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  دوره آموزشی ” کارگاه کاربردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها در صنایع غذایی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۵ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸زمان برگزاری: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه مورخ ۷ تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶-۱۸ به مدت چهار روز طی ۸ ساعت و  به صورت مجازی و آنلاین از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸مهلت ثبت نام : ۲۶   خرداد  ماه  1400

 🔸 مدرس دوره: آقای دکتر حسن کاکویی دکترای تخصصی علوم وصنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : دویست و نود  هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه
  • کلیات
  • آشنایی با انواع هیدروکلوئیدها وصمغ ها ( آلژینات ،آگار ، کاراگینان ،گزانتان گام ، گلان، پکتین ، مشتقات سلولز ، صمغ عربی، صمغ دانه لوکاست ، گوار و….)
  • ساختار هیدروکلوئیدها وصمغ ها
  • خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • مکانیسم ژل بندی هیدروکلوئیدها وصمغ ها
  • تکنیک های کاربردی انتخاب ، آماده سازی و استفاده هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • خواص رئولوژیک هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • اثر افزودن مواد بر خصوصیات عملکردی هیدروکلوئیدها و صمغ ها
  • کاربرد هیدروکلوئیدها وصمغ ها در صنایع بیکری، قنادی ، لبنی ، گوشتی ، سس ها ، آب میوه ها ونوشیدنی ها، دسر ها
  • کاربرد صمغ ها و هیدروکلوئیدی در کوتینگ فلورها …

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »