به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی با تدریس آقای دکتر کریمیان خسروشاهی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ۲۷ و ۲۸  شهریور  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با معتبر سازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیز های شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی بود . گفتنی است این کارگاه  آموزشی با تدریس  آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی (کارشناس سازمان غذا و دارو-وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی و حل مثال های عملی برگزار شد  . همچنین  این کارگاه آموزشی  حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی آناتا ،  تن ماهی ساحل ، پویا زیست مبنای حکیم ، آزمایشگاه دامپزشکی بهسام ، فرودگاه امام خمینی  ، کشت و صنعت زرند ، مهراد چاشنی طوس  ، فریکو ، گلکام آذر و اساتید دانشگاهی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

۱- آشنایی با مفاهیم پایه آماری و کاربردآن در اندازه گیری عدم قطعیت

۲- اهمیت و نحوه بیان عدم قطعیت در اندازه گیری

۳- منابع عدم قطعیت در اندازه گیری

۴- انواع خطاها در اندازه گیری

۵- آشنایی با مفاهیم دقت و صحت در اندازه گیری

۶- مفهوم اهمیت عدم قطعیت در اندازه گیری

۷- آشنایی با پروتکل Bottom-Up Approach  در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی

۸-آضنایی با مفاهیم Method Validation  و کاربرد آن در اندازه گیری عدم قطعیت آنالیزهای شیمیایی

۹-مراحل محاسبه عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی

۱۰- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( استاندارد ملی ۹۶۰۶ )

۱۱- عدم قطعیت در آزمونهای میکروبی( ۱۹۰۳۶ ISO )

۱۲- حل مثالهای عملی نحوه محاسبه عدم قطعیت برای آزمونهای شیمیایی و میکروبی با نرم افزارExcel   و Minitab

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

Translate »