انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۶ تیر ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه تخصصی کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو – وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی و تخصصی برگزار کرد . گفتنی است این کارگاه با حضور حدود ۳۰ نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی کشت و صنعت طلاچین ، زر کام ، سن ایچ ، سازمان شیلات ایران ، غنچه پرور ، صنایع شیر ایران ، تن ماهی ساحل ، ندا فجر ورامین ، پویا زیست مبنای حکیم ، اماج ، پشتکار ، شیرین شهد پارسیان ، شیمیایی سادات مهان ، شیما شهد شیرین ، گلکام ، کوزه عسل پارس نیک ، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به همراه داشته است.
اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :
- تعاریف
- کلیات پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
- فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگیهای کیفی محصولا ت غذایی
- اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی محصولات غذایی
- اثرات رطوبت بر پایداری فیزیکی محصولات غذایی
- . پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیونهای غذایی
- پایداری ویژگیهای کیفی محصولات لبنی
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغنهای خوراکی و سرخ کردنی
- پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی با رطوبت کم
۱۰.پایداری ویژگیهای کیفی محصولات بیکری
- پایداری ویژگیهای کیفی محصولات پودری
۱۲.پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات گوشتی
۱۳.پایداری و ماندگاری محصولات قهوه
۱۴.پایداری و ماندگاری محصولات آب میوه ها و نوشیدنیها
۱۵.پایداری و ماندگاری محصولات ماء الشعیر
جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران