به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کارگاه کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس دکتر کاکویی برگزار شد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران امروز ۲۶  تیر  ماه ۴۰۴ میزبان برگزاری کارگاه تخصصی کاربردی آشنایی با انواع عوامل ناپایداری و تکنیکهای پایداری ویژگیهای کیفی محصولات غذایی در طول دوره نگهداری با تدریس  آقای دکتر حسن کاکویی( دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفیت و بهداشتی و کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ) به صورت آنلاین و مجازی در اسکای روم با رویکرد کاربردی و تخصصی برگزار کرد . گفتنی است این کارگاه  با  حضور  حدود ۳۰  نفر از کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی  کشت و صنعت طلاچین ، زر کام ، سن ایچ ، سازمان شیلات ایران ، غنچه پرور ، صنایع شیر ایران ، تن ماهی ساحل ، ندا فجر ورامین ، پویا زیست مبنای حکیم ، اماج ، پشتکار ، شیرین شهد پارسیان ، شیمیایی سادات مهان ، شیما شهد شیرین ، گلکام ، کوزه عسل پارس نیک ، اساتید  و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  به همراه داشته است.

اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی کاربردی موارد ذیل بوده است :

  1. تعاریف
  2. کلیات پایداری ویژگیهای کیفی مواد غذایی
  3. فاکتورهای موثر بر پایداری ویژگیهای کیفی محصولا ت غذایی
  4. اثرات رطوبت بر پایداری شیمیایی محصولات غذایی
  5. اثرات رطوبت بر پایداری فیزیکی محصولات غذایی
  6. . پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری امولسیونهای غذایی
  7. پایداری ویژگیهای کیفی محصولات لبنی
  8. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری روغنهای خوراکی و سرخ کردنی
  9. پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات غذایی با رطوبت کم

۱۰.پایداری ویژگیهای  کیفی محصولات بیکری

  1. پایداری ویژگیهای کیفی محصولات پودری

۱۲.پایداری اکسیداتیو و کیفیت ماندگاری محصولات گوشتی

۱۳.پایداری و ماندگاری محصولات قهوه

۱۴.پایداری و ماندگاری محصولات آب میوه ها و نوشیدنیها

۱۵.پایداری و ماندگاری محصولات ماء الشعیر

 

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

 

 

 

Translate »