به همت انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد : کارگاه آموزشی آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی با تدریس دکتر کریمیان خسروشاهی

به اطلاع می رساند انجمن علوم و صنایع غذایی ایران بنابر رسالت خود جهت ارتقای سطح فنی و بروز نمودن اطلاعات علمی مدیران تولید ، مسئولین فنی ، مدیران واحد تحقیق و توسعه (R&D)، کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه های کارخانجات صنایع غذایی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری ) و همچنین هیات علمی دانشگاهها  اقدام به برگزاری دوره های بازآموزی در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان به صورت مجازی و در اسکای روم نموده است .

       براساس بخشنامه شماره ۲۹۲۱۱ سازمان غذا و دارو برای اجباری بودن ۲۵ امتیاز آموزشی سالانه برای مسولین فنی جهت تمدید پروانه مسؤلین فنی  ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  کارگاه آموزشی ” آشنایی با آلاینده های ناشی از فرایند در مواد غذایی از جنبه های شیمیایی و ایمنی ” را برگزار  می نماید.

 🔸امتیاز باز آموزی: ۱۰ امتیاز

🔸مدت زمان: ۸ ساعت

🔸تاریخ برگزاری:  روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ  26 و ۲۷  خرداد  ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و ۱۳ الی ۱۵ به صورت آنلاین و مجازی از طریق اسکای روم که پس از ثبت نام ، نام کاربری و رمز ورود در اختیار شرکت کننده محترم قرار داده می شود .

🔸 مهلت ثبت نام : ۲۱  خرداد  ماه  1401

🔸مدرس دوره: آقای دکتر نادر کریمیان خسروشاهی کارشناس سازمان غذا و دارو –  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

🔸هزینه دوره : سیصد و ده هزار تومان                                                                           

🔵🔴اهداف و سرفصل دوره شامل :

  • مقدمه ای بر مسائل ایمنی مواد غذایی
  • مروری بر آلاینده های ناشی ازفرایندهای غذایی
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Acrylamide 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Furans 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی MCPD Fatty Acid Esters 
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی ester     Chloropropanol
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی Polycyclic aromatic hydrocarbons
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی aromatic amines Heterocyclic
  • جنبه های شیمیایی و ایمنی N- nitroso compounds
  • واکنشهای اکسیداسیون و نقش آن در تشکیل آلاینده های غذایی
  • آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی از جنبه های قوانین ملی و بین المللی
  • ارزیابی خطر آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی
  • روشهای کاهش انواع آلاینده های ناشی از فرایندهای غذایی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  44293455 و  44293459 تماس حاصل نمایید.

Translate »