برگزاری کلاس آموزشی کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / هم اکنون

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران کلاس آموزشی تخصصی و کاربردی ” کاربرد روش های آماری در تعیین اصالت و شناسایی تقلبات مواد غذایی با بکارگیری نرم افزارهای Excel، SPSS  و Minitab ”   با تدریس مهندس نادر کریمیان خسروشاهی را امروز ۱۵ شهریور برگزار می نماید ، هم چنین شایان ذکر است که مباحث فردا  روز جمعه  ۱۶ شهریور ماه نیز ادامه خوهد داشت .

گفتنی است این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان و متخصصان صنایع غذایی از کارخانجات فریکو ، دشت مرغاب – یک و یک  ، مائده و  اساتید دانشگاهی همراه بود .

این کارگاه اموزشی در سطح عملی و با ارائه نکات کاربردی توسط مدرس و ایجاد جو مشارکت میان دانش پذیران با هدف و ارائه  سرفصل های

  • آشنایی با شاخص های کیفی و اصالت سنجی فرآورده های غذایی
  • آشنایی با مفاهیم کموتریکس و کاربرد آن در اصالت سنجی فرآورده های غذایی
  • کاربرد موزانه جرم در شناسایی تقلبات مواد غذایی (با بکارگیری نرم افزار Excel)
  • کاربرد روش های Principal Component Analysis (PCA) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
  • کاربرد روش هایClustering در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
  • کاربرد روش های PARTIAL LEAST SQUARES (PLS) در اصالت سنجی و شناسایی تقلبات مواد غذایی
  • حل مثال های عملی در خصوص اصالت سنجی فرآورده های غذایی با نرم افزارهای Excel، SPSS و Minitab

برگزار گردید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »