برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران – سال ۹۸

نام دوره ساعت مدرس هزینه ( تومان ) تاریخ برگزاری مهلت ثبت نام
ارزیابی حسی مواد غذایی با تأکید بر ویژگی‌های حسی قهوه ۸ دکتر محمدحسین عزیزی

مهندس بهنام عبدی

۳۵۰/۰۰۰ ۹۸/۰۴/۲۷ ۹۸/۰۴/۲۴
ارزیابی حسی  اپتیموم سازی فرمولاسیون محصولات غذایی            ( مقدماتی ) ۱۶ دکتر حسن کاکویی ۳۴۰/۰۰۰ ۱۰و۹۸/۰۵/۱۱ ۹۸/۰۵/۰۵
بسته بندی مواد غذایی ۱۶ دکتر محمدحسین عزیزی ۳۴۰/۰۰۰ ۷و۹۸/۰۶/۸ ۹۸/۰۶/۰۲
مدلسازی عملی فرآیندهای صنایع غذایی ( با استفاده از نرم افزارهای Sigmaplot ، Exell ، Matlab   ) ۱۶ مهندس نادر کریمیان خسروشاهی ۳۴۰/۰۰۰ ۱۸و۹۸/۰۷/۱۹ ۹۸/۰۷/۱۳
کاربرد آنالیز و تفسیر داده های کنترل کیفیت صنایع غذایی با تحلیل مولفه های اصلی (PCA) ۱۶ دکتر مجید عرب عامری ۳۴۰/۰۰۰ ۳۰آبان و ۱آذر۹۸ ۹۸/۰۸/۱۸
آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری             Shelf life  مواد غذایی ۱۶ مهندس نادر کریمیان خسروشاهی
۳۴۰/۰۰۰ ۲۱و۹۸/۰۹/۲۲ ۹۸/۰۹/۱۶
آشنایی با ” کاربرد انواع روش های DOE(Design of Experiments) به منظور بهینه سازی فرمولاسیون و فرآیند تولید در فرآورده های غذایی با استفاده از نرم افزار Design Expert ۱۶ مهندس نادر کریمیان خسروشاهی ۳۴۰/۰۰۰ ۱۹و۹۸/۱۰/۲۰ ۹۸/۱۰/۱۴
ارزیابی حسی پیشرفته مواد غذایی ( آزمون های توصیفی ) ۱۶ دکتر حسن کاکویی ۳۴۰/۰۰۰ ۱۷و۹۸/۱۱/۱۸ ۹۸/۱۱/۱۲
تفسیر آزمون های شیر و فرآورده های لبنی ۱۶ دکتر شهریار دبیریان ۳۴۰/۰۰۰ ۸و۹۸/۱۲/۹ ۹۸/۱۲/۰۳

سایر برنامه های آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

  • شایان ذکر است زمان برگزاری متعاقبا اعلام خواهد شد
  • کنترل کیفیت آماری با نرم افزار Minitab در صنایع غذایی ( ۱ روزه )
  • کاربرد نرم افزار اکسل در کنترل کیفی و مهندسی صنایع غذایی ( ۲ روزه )
  • آشنایی با شیمی و قوانین بین المللی طعم دهنده های خوراکی ( ۱ روزه )
  • آشنایی با مفاهیم و اصول علمی تعیین مدت ماندگاری Shelf life  مواد غذایی ( ۱ روزه )
  • آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ( ۲ روزه )
  • میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی ( ۲ روزه )

لازم به توضیح است انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دوره های بازآموزی را در سطح تئوری – عملی و با مجوز رسمی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو و اکتساب امتیاز از سوی آن سازمان ،  برگزار می نماید.

شرکت کنندگان جهت ثبت نام لازم است مبلغ مربوط به هر دوره آموزشی را طی فیش واریزی به شماره حساب ۰۲۹۰۷۵۱۹۸۵ بانک تجارت ، شعبه سعادت آباد ،  کد ۱۰۲۵ به نام انجمن علوم و صنایع غذایی ایران به شماره فکس ۴۴۲۹۳۴۱۴ و با درج مشخصات خود شامل نام ونام خانوادگی ، شماره کد ملی ، رشته و مقطع تحصیلی ،  شماره تلفن همراه ، شماره تلفن ثابت و نام دوره بر روی آن ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹  تماس حاصل فرمائید .         

Translate »