اولین جلسه راهبردی برگزاری جشنواره علوم و صنایع غذایی با حضور نمایندگانی از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد

اولین جلسه راهبردی برگزاری دوازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران (جایزه علمی دکتر هدایت ) و یازدهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ زاده (R&D های برتر صنعت غذا ) و همچنین دومین همایش علمی پژوهشهای نوین در حوزه R&D و شرکتهای برتر صنایع غذایی با محوریت چربی ها و روغنهای خوراکی با حضور مهندس امیرهوشنگ بیرشک دبیر و مهندس مزدا کاظم زاده مدیر فنی از انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران در خصوص همکاری در برگزاری این مراسم در محل آن انجمن برگزار شد .

گفتنی است این جشنواره که تاکنون ۱۱ سال متمادی برگزار شده و اعتبار علمی دارد در یازدهمین دوره از این جشنواره در سال گذشته که با همکاری صنایع شیر ایران برگزار شد شاهد دریافت بیش از ۲۰۰ مقاله علمی در خصوص شیر و فرآورده های لبنی بوده است

شایان ذکر است  از اهداف این جشنواره می توان به برگزاری جلسات هم اندیشی ، نشستهای تخصصی  و تبادل اطلاعات و بهره گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین  علوم و صنایع غذایی اشاره کرد که بستری مناسب برای به اشتراک گذاشتن تجارب محققان ، وارد کنندگان و تولید کنندگان در کشور با همکاری حوزه های وابسته  فراهم آورد .

لازم بذکر است به زودی با آماده سازی  سایت همایش  امکان دریافت فایل فراخوان مقاله و محورهای همایش و همچنین ثبت نام و ارسال مقاله امکان پذیر می باشد.

Translate »