انجمن علوم و صنایع غذایی کارگاه آموزشی برخط و مجازی ( کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی ) را برگزار کرد

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، امروز  17  آبان ماه  ۱۴۰۰ میزبان برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی با تدریس دکتر مجید عرب عامری  به صورت برخط و مجازی در اسکای روم با حضور کارشناسان و متخصصان از کارخانجات صنایع غذایی و  اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی است.

لازم به توضیح است این کارگاه آموزشی کاربردی تا روز پنجشنبه  20 آبان  ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ نیز ادامه خواهد داشت .

گفتنی است اهداف و سرفصل های این دوره آموزشی شامل موارد ذیل است :

🔸مفاهیم و اصطلاحات مدلسازی و شبکه عصبی

🔸کاربرد مدلسازی و هوش مصنوعی در کنترل کیفیت صنایع غذایی

🔸اصول و مبانی ساختار شبکه های عصبی

🔸آموزش ToolBox نرم افزار متلب تئوری و عملی مربوط طراحی شبکه عصبی مصنوعی به زبان ساده

🔸انجام تمرینهای گوناگون جهت آشنایی با کاربردهای این ابزار

🔸کار با شبکه های پرسپترون و انجام مثال های کاربردی

♦️♦️جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و  ۴۴۲۹۳۴۵۵ و  ۴۴۲۹۳۴۵۹ تماس حاصل نمایید.

Translate »